Yealink T46-300x300

Telefonie voor uw medewerkers
op kantoor

Alle functies van een moderne telefooncentrale. Kostenvriendelijk en beheersbaar

Telefonie, meer dan alleen bellen

Waarom ook telefonie?

De afgelopen jaren kregen wij al vaker vragen van onze klanten over telefonie-oplossingen en problemen. Om onze dienstverlening naar onze klanten toe nog beter en professioneler te maken, hebben wij besloten om ons ook verder te specialiseren op het adviseren, implementeren en beheren van telefonie. De huidige telefonie-technieken zijn veelal gebaseerd op (IP)netwerken, en dáár hebben wij al tientallen jaren ervaring in en zijn we goed in.

Vanwege de grote vraag vanuit het MKB naar een totaaloplossing én onafhankelijk advies op het gebied van telefonie, hebben wij VoipOver B.V. opgericht, een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd en zich focust op telefonie.

Veel MKB-ondernemers hebben geen idee hoe de telefonie binnen het bedrijf is geregeld en of de geboden diensten nog wel passen bij het bedrijf.  Met hosted telefonie komen er allerlei mogelijkheden beschikbaar voor het MKB die tot voor kort alleen voor grote ondernemingen waren weggelegd.

Werken op elk moment en op elke plaats. Traditionele telefonie biedt deze oplossing niet. Om goedkoper én flexibeler te bellen, schakelen steeds meer bedrijven over op VoIP.

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich in alle sectoren van de markt. Zij hebben wel een ding met elkaar gemeen, het zijn allemaal MKB bedrijven die haar zaken goed op orde wil hebben. Hieronder een greep uit onze klanten waar wij graag voor werken en al een lange tijd voorzien van onze IT-adviezen

Logo09-Simteq
Logo08-DHG
Logo07-VeemAdvocaten
Logo06-Breider
Logo05-Scholten
Logo04-AbmaSchreurs
Logo03-BijlReuser
Logo02-Scoot
Logo01-Park