Professioneel WiFi

Op veel plaatsen zoals in bedrijfsruimten, kantoren, schouwburg,vakantieparken, sporthallen, winkelcentra is een goed en snel WIFI netwerk tegenwoordig een must. Er zijn steeds meer apparaten die gebruik maken van Wifi. Vaak is een draadloze verbinding voor kassa-systemen (POS) of andere apparaten die bedrijfsmatig gebruikt worden noodzakelijk geworden. Dan volstaat niet een consumenten-accesspoint om wifi mee te gebruiken. Wij adviseren flexibele Wifi oplossingen voor zakelijke toepassingen.

Wifi is er in de volgende categorieën:

Wi-Fi Technologie  Frequentie  Bandbreedte of maximale data
 802.11a  5 GHz  54 Mbps
 802.11b  2.4 GHz  11 Mbps
 802.11g  2.4 GHz  54 Mbps
 802.11N  2.4 / 5 GHz  600 Mbps
 802.11ac 5 GHz 1 Gbps

 

Alle door ons selecteerde producten gaan uit van deze 5 punten:
 • Betrouwbaarheid: Beschikbaarheid van controllers of controllerless oplossingen
 • Schaalbaarheid: De oplossingen schalen van ZZP / MKB tot grote bedrijven
 • Beheer: Vanaf één punt te beheren en te monitoren al dan niet in de cloud
 • Visie: Onze merken hebben een duidelijke toekomstvisie op het gebied van wireless
 • Focus: Daar waar 1-stop-shop merken geen specifieke focus hebben op een technologie concentreren onze best-of-breed merken zich specifiek op mobility.

Waarom een professionele oplossing?

 • Compatible met alle WiFi apparatuur
 • Roaming van accesspoint naar accespoint
 • Meerdere SSID’s
 • Actieve monitoring en beheer van alle Access Points
 • Schaalbaar en flexibel
 • Betrouwbaar en snelle verbindingen

Wilt u advies op maat?

Bel ons dan op: 088 – 1110770
Of mail ons

Ruckus wireless

aruba_networks

Engenius_logo

Ruckus Wireless is een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor mobiele internetinfrastructuur. Ruckus beschikt over een breed scala indoor en outdoor Smart Wi-Fi producten voor het MKB, Enterprise en ISP’s en heeft meer dan 30.000 eindgebruikers wereldwijd. De Ruckus technologie is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van de Wi-Fi capaciteit en dekking, waarbij veel uitdagingen zijn door de enorme groei in verkeer op draadloze netwerken door mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dankzij de gepatenteerde Wi-Fi technologie bieden de ZoneFlex producten connectiviteit die betrouwbaar is en in staat is om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen.

Aruba Networks is de meest toonaangevende fabrikant van professionele WLAN oplossingen. Naast security biedt Aruba Networks ook zeer schaalbare oplossingen met perfecte beheer mogelijkheden en zeer hoge performance (denk bijvoorbeeld aan de 802.11ac standaard). Aruba Networks levert zowel Controller-based, Controllerless als Cloud-based oplossingen voor in- en outdoor. Denk bij Aruba Networks ook aan de uitgebreide Clearpass oplossingen ten behoeve van gastgebruikers en BYOD. Ook mogen we AirWave zeker niet vergeten, met deze multivendor management en monitoring tool krijgt men meer inzicht in het netwerk en kan men flink besparen op de beheerskosten.

EnGenius (voorheen Senao) biedt oplossingen voor data- en telecommunicatie en positioneert zich als een vooruitstrevende fabrikant met veel aandacht voor onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Dankzij een hoog zendvermogen en een hoge ontvangstgevoeligheid hebben de WLAN producten een groot marktaandeel verworven in het midden segment van het MKB en het hogere segment van de consumentenmarkt. De gecombineerde functie van accesspoint en rookmelder is voor particulieren een reden om te kiezen voor EnGenius. EnGenius biedt semi-professionele (wifi)producten welke worden toegepast in verschillende branches.