Soms zou je willen dat een deskundige eens goed de ICT-omgeving van je bedrijf bekijkt. Gewoon, een second opinion of advies over je huidige ICT-omgeving. Voldoet het nog wel aan al je eisen? Kan je netwerk de groei van je bedrijf wel aan? Hoe staat je soft- en hardware ervoor? En is alles wel goed beveiligd? Een check en advies door een deskundige, zonder dat je gelijk ergens aan vast zit.

 

Advies en bemiddeling
Wij zitten vaak aan tafel bij gesprekken tussen bedrijven en software-leveranciers. Hierdoor weet je zeker dat je niets kan ontgaan als het op technische vereisten aankomt. Onze brede kennis van hardware en software helpt je een juiste keuze te maken als het gaat over de aanschaf van benodigde hard- en software.

 

Audit
Onze audit geeft je snel een uitgebreid overzicht van- en inzicht in je ICT-omgeving. Aan de hand van dit overzicht en de aanbevelingen hierin, kan je weer de juiste koers uitzetten voor je bedrijfsautomatisering. Je weet snel wat de prioriteiten op dit gebied zijn, zodat je op de juiste manier en met een professionele insteek weer in je ICT-omgeving kunt gaan investeren.

 

Second opinion offerte

Ook kan je bij ons terecht voor een second opinion. Heb je een offerte gekregen van je externe systeembeheerder/ICT’er, maar weet je niet wat je moet doen? Laat onze consultants er eens naar kijken. In de meeste gevallen verdienen zij zichzelf terug!

 

Juiste personeel?

Ga je zelf ICT-medewerkers in dienst nemen, maar zou je wat extra zekerheid kunnen gebruiken tijdens de sollicitatieprocedure? Wij kunnen CV’s beoordelen, aanschuiven bij de gesprekken en een assessment doen van de kennis van de sollicitant. Dat geeft je die extra zekerheid waar je naar op zoek bent.

  • Begeleiden en geven van onafhankelijk aankoopadvies
  • Controleren van uw huidige ICT-omgeving
  • Second opinion van offertes of ICT-problemen
  • Tijdelijk vervullen van interne ICT-vacature