Systeembeheer is cruciaal om alle systemen goed te laten functioneren. Het is niet iets wat ‘even’ naast het gewone werk kan worden gedaan. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van systemen in het MKB. Meer info

Uw huidige serverpark bestaat uit een aantal servers. Deze beginnen op leeftijd te raken en moeten vervangen worden. Dit moment leent zich uitstekend om na te denken om uw servers te virtualiseren. Kostenbesparing en veel handige, nieuwe mogelijkheden zijn belangrijke winstpunten van virtualisatie.

De afgelopen jaren heeft de Mac zijn intrede gedaan in het kantoor. Bedrijven die van oudsher geen Apple gebruikers waren krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die deze producten gewend zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar integratie van Apple producten binnen een Windows netwerk.

Een netwerk zonder kabels, soms kan het niet anders. Een een zakelijke omgeving volstaat vaak niet een standaard wifi-accesspoint. Wij hebben ervaring in het adviseren, leveren en beheren van professionele wifi-netwerken in kleine en grote omgevingen.

Soms zou je willen dat een deskundige eens goed de ICT-omgeving van je bedrijf bekijkt. Gewoon, een second opinion of advies over je huidige ICT-omgeving. Voldoet het nog wel aan al je eisen? Kan je netwerk de groei van je bedrijf wel aan? Hoe staat je soft- en hardware ervoor? En is alles wel goed beveiligd? Een check en advies door een deskundige, zonder dat je gelijk ergens aan vast zit.